Част от групата на Esteta Interiori:

Част от групата на Esteta Itneriori:

Блог

Индивидуалност и стил в полските мебели

25 ноември 2016


Индивидуалност и стил в полските мебели

От много години насам Полша гради своя авторитет сред мебелния бранш, превръщайки се в производител номер едно в Европа. Полската фабрика Gala Collezione предлага само висококачествена естествена кожа, внос от най-добрите производители в Италия и Бразилия. За това допринасят и заслужените награди, спечелени от престижни полски конкурси за най-елегантна и оригинална визия на марката Гала Колеционе.

За изработването на мебелировката се използват внимателно подбрани компоненти с огромен избор от материали. Материите са с изключително дълготрайна експлоатация и лекота при почистване. Останалите компоненти като рамки, механизми, тапицерия, пяна и най-важното – естествената кожа, се контролират внимателно в лаборатории. Рамките са направени от еластична и масивна букова и дъбова дървесина, което удължава живота на мебелите.

Последни тенденции в производството на модерни дивани са тяхната релакс функция, грижеща се за пълния комфорт на тялото. Моделите осигуряват и допълнително удобство с тяхната ергономичност. Стилният външен вид е съчетан с елегантност и с най-високо качество на материал и изработка. За меломаните е въведена и изработка на аудио система, интегрирана в дивана. По този начин почивката ви ще се съчетае с приятна музика и отпускащ релакс.

Едно от предимствата, което отличава производителя е, че може сами да станете дизайнер на бъдещата си мебел – с кожа или текстил, с различни цветове и материали, с вграждане на подвижна функция или аудио панел. Всичко това е предоставено на вашата свобода на избор. А как ще изглежда – зависи от вашия вкус и индивидуалност. Някои от моделите също така позволяват да се комбинират както с няколко цветове, така и с кожа и текстил, дори и с различен цвят на шевовете.

За завършек на лично проектирания ви диван може да създадете индивидуален стил и цветова схема на възглавниците. Акцентът при тях са шарените десени, които са съобразени с цвета на дивана. Идеално допълнение към меката мебел е изборът на маси и столове, които отново могат да бъдат проектирани изцяло от вас, избирайки цвета на плота и краката.

Благодарение на високото качество, стил и шанс за индивидуална изработка, мебелната фирма продължава да мащабира своята дейност и да предлага само най-доброто на пазара.


« Към всички статии
Gala Collezione
Gala Collezione -
Gala Collezione - Decide about Your furniture apperance

Вие избирате как да изглежда дивана

Gala Collezione - Онлайн каталог

Онлайн каталог

© Gala Collezione 2017. Всички права запазени.

Design: Inspect ™ Brand & Web Design

Close