Част от групата на Esteta Interiori:

Част от групата на Esteta Itneriori:

Блог

Приказната атмосфера в детската стая

4 декември 2016


Детският свят е приказен и многообразен, нюансиран с цветни багри. Ето затова стаята на вашето дете трябва да изглежда по подобен начин. С малко вложено творчество бихте допринесли за широката усмивка на вашето дете. А какво по-хубаво от това?

На първо място е много важно каква тема ще изберете за дизайн на детската стая. За тази цел именно вашия малчуган ще ви даде правилния отговор. Ако не знаете, доза любопитство за това кой му е любимия герой, приказка или детско филмче ще ви свърши полезна работа. След като сте набелязали целта, стаята на детето ви повече никога няма да бъде скучна и еднообразна.

Сред задължителните акценти в мебелите на детската стаята си остават бюрото за учене, леглото, кът за игра. Да не забравяме, че леглата на два етажа си остават вечен хит в предпочитанията на децата, защото са практични и спестяват място. Много от младите дами жадуват да са принцеси и двуетажно легло дворец би ги накарало да заживеят истински в красива приказка. За младите господа пък леглото на 2 етажа може да представлява крепост или бърлога, като един от начините да се слезе е чрез спускане по пързалка.

Детският кът е специалното място на децата, в който биха прекарали цяла вечност. Тъй като майчиното чувство възниква още отрано у дамите, те биха се зарадвали да пият „чай“ със своите кукли върху декоративни масички и столове. За повечето момчета пък детския кът би се превърнал в интересна „база“, от която да се бранят от лошите герои.

Друг важен акцент са стените в стаята. Те могат да се превърнат в един чудесен пъстър фон, придаващ усещане за приказност. С желание, въображение, акрилна боя и много любов вие ще сътворите чудеса! А ако имате повечко нерви може да се забавлявате и с децата в „художественото творчество“.

Няма по-ценен миг от това детето ви да види готова новата си приказна стая, за която винаги е мечтало. Въпреки усиления труд, блясъка в очите му ще ви дари с усещането, че наистина си е заслужавало. С този проект вие ще му вдъхнете нови сили за едно прекрасно детство!


« Към всички статии
Gala Collezione
Gala Collezione -
Gala Collezione - Decide about Your furniture apperance

Вие избирате как да изглежда дивана

Gala Collezione - Онлайн каталог

Онлайн каталог

© Gala Collezione 2017. Всички права запазени.

Design: Inspect ™ Brand & Web Design

Close