Част от групата на Esteta Interiori:

Част от групата на Esteta Itneriori:

Блог

Сгъваемите мебели – новото удобство за всяко жилище

6 декември 2016


Изключително актуални днес на пазара са сгъваемите мебели – номер едно по практичност и индивидуалност! Мебелният свят продължава да търпи развитие и бъдещето ни зове към все по-уникални изобретения и в този бранш. Тъй като са основна част от нашето ежедневие, мебелите се превърнаха в повече от средства за сядане и отпускане. Те ни вдъхновяват за нов начин на живот, чрез който да се чувстваме още по-удовлетворени от тяхното съществуване.

В развитите държави вече много от домовете със сгъваеми мебели са вече факт. Основно те придават чувство на простор и сякаш разширяват площта на по-малките жилища. Това е и основен мотив за тяхното налагане на пазара. Много маси, легла, бюра се прибират в стените и само с едно движение могат да се появят. Но дали ще ги ползвате като допълнение към основната ви мебелировка или не, явно е тяхното предпочитание. Тези мебели са практични и за неочаквани гости, за които винаги ще се намери място. Леглото в детската стая вече може да се появява по желание и да осигури достатъчно място за игрите на вашето дете. Особено удобни са и малките фотьойли, които крият тайна във вътрешността си. След повдигане на капака им отвътре са събрани още няколко от този вид и така от един фотьойл вашето помещение ще се увеличи с още няколко. Интересен е случаят и с падащите столове, които са сгънати в стената и с един замах се разгъват на желаното от вас място. Все по-модерни са и скритите в шкафове телевизори, аудио техники и др. джаджи, които често се контролират с дистанционно или от личния ви смартфон.

Много от мебелите като дивани, фотьойли и легла са предназначени не само за удобство, но и за нашето здраве. Вградените им функции като масаж, регулиращи се облегалки, подглавници и подлакътници позиционират тялото ни в правилна форма. Хубаво е, че можем лично да ги настроим на желаната от нас позиция.

Благодарение на новите технологии и иновации в мебелите, ние никога повече няма да скучаем. Стоенето ни вкъщи се превръща в една практична зона, която претърпява все по-голямо развитие с идването на светлото бъдеще.


« Към всички статии
Gala Collezione
Gala Collezione -
Gala Collezione - Decide about Your furniture apperance

Вие избирате как да изглежда дивана

Gala Collezione - Онлайн каталог

Онлайн каталог

© Gala Collezione 2017. Всички права запазени.

Design: Inspect ™ Brand & Web Design

Close