Част от групата на Esteta Interiori:

Част от групата на Esteta Itneriori:

Блог

Aqua clean технология за почистване и поддържане на мебелите у дома

29 ноември 2016


Aqua clean технология за почистване

Всяка мебел допринася с индивидуален характер и уют на дома, заемайки централно място за срещите с неговите обитатели и гости. В определено време всеки търси комфорт и релакс от това да се отпусне удобно върху меката мебел и да забрави за умората и напрежението. Ето затова е от изключително значение как ще пазим ценните ни мебелни средства, глезещи сетивата ни след дългия ден.

Важно условие е да запазим освен дома си в чисто състояние, то и неговите мебели. Тъй като диваните, които предлагаме, са от висококачествена италианска кожа и нано текстил от естествен произход, ще ви представим няколко варианта за тяхното почистване и поддръжка. Поради високото качество и различните цветове диваните ни са изключителни деликатни и е  важно как ще бъдат почистени. Тъканите с технология Aqua cleanса изключително устойчиви и се отличават с тяхната лекота на почистване – Easy to enjoy – easy to clean”.За лесното почистване благоприятства нанопокритието на тъканите, което не позволява влагата да проникне дълбоко в тапицерията. Достатъчно е само чиста вода и подходяща кърпа за бързо и лесно премахване на петната. Само в 3 лесни стъпки вашият замърсен диван отново ще блесне като нов:

  1. Премахнете излишното петно, което е разлято върху плата.
  2. Намокрете с вода петното директно или използвайте абсорбираща салфетка/кърпа, но без да намокряте прекалено тапицерията. Изчакайте няколко секунди.
  3. С кръгови движения започнете да забърсвате мръсната част, ако петното все още не е изчезнало, повторете процеса колкото пъти е необходимо.

За почистването на кожения диван е достатъчно да се почисти с чиста, суха и мека кърпа, която да попие разлятото място. Тъй като естествената кожа е гъвкав и еластичен материал, е достатъчно да се почисти с чиста вода, но отново трябва да се внимава да не се напоява прекалено кожената повърхност.

След като сте почистили внимателно вашата мебел, начините за поддръжка са още по-лесни. Нужно е само периодично да почиствате със суха кърпа повърхността на дивана, тъй като често попадат и прашинки. Хубаво е от време на време да почистваме и с прахосмукачка, която да премахне насъбралите се остатъци.


« Към всички статии
Gala Collezione
Gala Collezione -
Gala Collezione - Decide about Your furniture apperance

Вие избирате как да изглежда дивана

Gala Collezione - Онлайн каталог

Онлайн каталог

© Gala Collezione 2017. Всички права запазени.

Design: Inspect ™ Brand & Web Design

Close