Част от групата на Esteta Interiori:

Част от групата на Esteta Itneriori:

Blog

Сгъваемите мебели – новото удобство за всяко жилище - Gala Collezione

Сгъваемите мебели – новото удобство за всяко жилище

6 декември 2016

Изключително актуални днес на пазара са сгъваемите мебели – номер едно по практичност и индивидуалност! Мебелният свят продължава да търпи развитие и бъдещето ни зове към все по-уникални изобретения и в този бранш. Тъй като са основна част от нашето ежедневие, мебелите се превърнаха в повече от средства за сядане и отпускане. Те ни вдъхновяват за нов начин на живот, чрез който да се чувстваме още по-удовлетворени от тяхното съществуване.

ПовечеПовече
Приказната атмосфера в детската стая - Gala Collezione

Приказната атмосфера в детската стая

4 декември 2016

Детският свят е приказен и многообразен, нюансиран с цветни багри. Ето затова стаята на вашето дете трябва да изглежда по подобен начин. С малко вложено творчество бихте допринесли за широката усмивка на вашето дете. А какво по-хубаво от това?

ПовечеПовече
Aqua clean технология за почистване и поддържане на мебелите у дома - Gala Collezione

Aqua clean технология за почистване и поддържане на мебелите у дома

29 ноември 2016

Всяка мебел допринася с индивидуален характер и уют на дома, заемайки централно място за срещите с неговите обитатели и гости. В определено време всеки търси комфорт и релакс от това да се отпусне удобно върху меката мебел и да забрави за умората и напрежението. Ето затова е от изключително значение как ще пазим ценните ни мебелни средства, глезещи сетивата ни след дългия ден.

ПовечеПовече
Модулните дивани – хит в обзавеждането - Gala Collezione

Модулните дивани – хит в обзавеждането

27 ноември 2016

Във високотехнологичното и бързо развиващо се общество светът на мебелите също претърпява известна метаморфоза. Днешният им дизайн е не само удобен, но и много практичен. Чудесен пример за това е модулният диван, който не спира да търпи развитие и обновление спрямо функциите си на комфорт. За максимално удобство сме ви представили няколко факти за диваните на 21 век.

ПовечеПовече
Индивидуалност и стил в полските мебели - Gala Collezione

Индивидуалност и стил в полските мебели

25 ноември 2016

От много години насам Полша гради своя авторитет сред мебелния бранш, превръщайки се в производител номер едно в Европа. Полската фабрика Gala Collezione предлага само висококачествена естествена кожа, внос от най-добрите производители в Италия и Бразилия. За това допринасят и заслужените награди, спечелени от престижни полски конкурси за най-елегантна и оригинална визия на марката Гала Колеционе.

ПовечеПовече
Gala Collezione
Gala Collezione -
Gala Collezione - Decide about Your furniture apperance

Вие избирате как да изглежда дивана

Gala Collezione - Онлайн каталог

Онлайн каталог

© Gala Collezione 2017. Всички права запазени.

Design: Inspect ™ Brand & Web Design

Close